Drugi seminarji in delavnice

Uresničite z nami zastavljene cilje, …

 

DELAVNICE S PODROČJA UPRAVLJANJA ČLOVEŠKIH VIROV IN VODENJA

(z izvajanjem delavnic začenjamo že v oktobru, zato ne odlašajte s prijavo!)

 

Spoštovani,

zaposleni in medsebojni odnosi so ključna konkurenčna prednost sleherne organizacije, podjetja, delovne skupine. Izgrajevanje dobrih, konstruktivnih medsebojnih odnosov je ključna vloga vodstva / vodij na vseh nivojih vodenja. Vodja mora obvladati veščine komuniciranja in pristope upravljanja zaposlenih (motiviranje, reševanje konfliktov in različnih problemov, …, navduševanje, spodbujanje inovativnosti in zavzetosti zaposlenih, …). Znano je, da se je večina vodij že udeležila različnih programov usposabljanja, a za opolnomočenje in nadgradnjo kompetentnosti vodenja vaših vodij je koristno občasno vključevanje v krajše delavnice, ki udeležencem omogočijo obnoviti in dopolniti znanje ter razviti nove ideje in spoznati nove pristope pri vodenju zaposlenih (npr. coaching).

 

V zvezi s tem vam ponujamo različne DELAVNICE S PODROČJA UPRAVLJANJA ČLOVEŠKIH VIROV IN VODENJA:

  • COACHING V VODENJU – 7 KLJUČNIH VPRAŠANJ,
  • MOTIVIRANJE IN USMERJANJE SODELAVCEV,
  • ZAVZETOST ZAPOSLENIH,
  • KOMUNIKACIJA NA DELOVNEM MESTU (Uspešna komunikacija z zahtevnimi posamezniki),
  • TRANSFORMACIJA STRESA V ENERGIJO VITALNOSTI, …

 

V oktobru izpostavljamo DELAVNICO S PODROČJA COACHINGA, ki jo uspešno izvajamo v podjetjih – podrobnejša predstavitev je v priponki.

 

Za dodatna pojasnila in vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte ali telefonsko na (02) 62 00 882 – (Ana) ali  (02) 82 20 631 (Darja, Zala).